Först på listan

KILLSNACK

av Först på listan | Publicerades 12/11/2019

I veckans avsnitt av Först På Listan.

Först PÅ Listan: Killsnack

Wow… är ni beredda på något helt nytt? Idag så bjuder jag och Ulle på ett special avsnitt i sin fulla ära. Vi vill nämligen gå ner på djupet i dem där frågorna som man gärna vill ställa till en man men kanske inte har vågat eller haft möjlighet att ställa.
Så i dagens avsnitt har vi bjudit in 3 killar för att ta reda på just detta och ställer frågor ställda av er- våra lyssnare, av oss- dem där frågorna som vi alltid har fantiserat om och diskuterat oss emellan, samtidigt som vi går in på djupet när det gäller ”typsikt manligt”. Är det verkligen starköl, Chips, sport och snus som gäller för alla män? Snackar killkompisar känslor emellan? Är det mannen som ska fria? Självklart blir det lite ”Dirty talk”- sex och kärlek.

Allt detta och mycket mer med Anna & Ulle i Först På listan.

Nytt avsnitt varje onsdag!

Kontakta mig:
Mejl: kontaktaannajohansson@gmail.com
Instagram: @forstpalistan
Bloggen: www.missjohansson.se

Om Podcasten

En podd om livet. Vad är först på listan? Vi är i dagens samhälle ständigt uppkopplade och frågor som "hur mår du" och "vad är dina planer för dagen, livet" Så med denna podd vill jag gräva djupare i detta, så genom att dela med mig om mina tankar och prata med människor som inspirerar och höra om just deras livshistoria kanske få en större insikt i vad som egentligen är "först på listan"