3. Alexander Axén

Av FPS Podcast

Avsnittet publicerades: 12/10/2019

Beskrivning

Tredje avsnittet av FPS Podcast gästas av Alexander Axén! Ni känner bland annat igen honom som tidigare tränare för GAIS och Örebro SK, men kanske främst som expertkommentator för C-more på senare tid.


Vi pratar om Alexanders syn på svensk spelarutveckling och om hur han tycker att framtidens fotboll bör drivas. Han ger oss en inblick i livet som fotbollstränare, där han bland annat berättar varför han brukar provocera spelarna i laget för att maximera prestationen på planen. Vi pratar också om hur spelare kan hantera en eventuell konflikt med tränaren och hur han själv ser på sina egna svagheter.


Medverkar gör Maja Andersson, Petter Andersson och Alexander Axén.


Trevlig lyssning!

Om podcasten

Tidigare fotbollsproffset och entreprenören Petter Andersson har tillsammans med journalisten och systern Maja Andersson, genuina och öppna samtal med personer runt omkring fotbollsbranschen. I en värld där spelare allt mer blir klassade som produkter, vill vi istället personifiera dem och lära känna människorna bakom spelaren. Vår tro är att en spelare som mår bra – presterar bra. Vi vill nu berätta om fotbollsvärlden utifrån deras perspektiv och hur man egentligen uppnår sin fulla potential.

FPS Podcast är en intervjupodd som skapas i nära samarbete med Full Potential Strategy.