6. Kennedy Bakircioglu

Av FPS Podcast

Avsnittet publicerades: 12/30/2019

Beskrivning

I det sjätte avsnittet av FPS Podcast träffar vi Hammarbys föredetta lagkapten och den levande legendaren Kennedy Bakircioglu. Vi pratar om livet efter karriären, hans syn på svensk spelarutveckling och varför just han lyckades bli en av svensk fotbolls största profiler. Vad krävs egentligen för få en sådan status och vad är det som har drivit honom genom hela proffskarriären?


Självklart berättar även Kennedy med egna ord om det numera legendariska målfirandet, där han fångar ett inkastat ölglas efter att ha avgjort mot Göteborg och om känslorna som infann sig när han blev avtackad av fansen i sin sista hemmamatch för Hammarby.


Medverkar gör: Maja Andersson, Petter Andersson och Kennedy Bakircioglu.

Om podcasten

Tidigare fotbollsproffset och entreprenören Petter Andersson har tillsammans med journalisten och systern Maja Andersson, genuina och öppna samtal med personer runt omkring fotbollsbranschen. I en värld där spelare allt mer blir klassade som produkter, vill vi istället personifiera dem och lära känna människorna bakom spelaren. Vår tro är att en spelare som mår bra – presterar bra. Vi vill nu berätta om fotbollsvärlden utifrån deras perspektiv och hur man egentligen uppnår sin fulla potential.

FPS Podcast är en intervjupodd som skapas i nära samarbete med Full Potential Strategy.