7. Sander Svendsen

Av FPS Podcast

Avsnittet publicerades: 1/6/2020

Beskrivning

En fantastiskt start på det nya året tillsammans med Sander Svendsen! Ett inspirerande samtal om hans syn och inställning till att nå sin fulla potential, både på och utanför fotbollsplanen. Sander beskriver sin resa från Molde i Norge till Sverige och Hammarby, utlåningen till Odds BK och hur han upplever livet som fotbollsproffs i sin nuvarande klubb Odense BK i den danska ligan.


Vi pratar även om vikten av att lägga fokus på rätt saker för att nå dit man vill, vad det är som gjort honom till den han är i dag och hur han ser på sin framtida fotbollskarriär. Det och mycket mer hittar du i det sjunde avsnittet av FPS Podcast.


Medverkar gör: Maja Andersson, Petter Andersson och Sander Svendsen.Om podcasten

Tidigare fotbollsproffset och entreprenören Petter Andersson har tillsammans med journalisten och systern Maja Andersson, genuina och öppna samtal med personer runt omkring fotbollsbranschen. I en värld där spelare allt mer blir klassade som produkter, vill vi istället personifiera dem och lära känna människorna bakom spelaren. Vår tro är att en spelare som mår bra – presterar bra. Vi vill nu berätta om fotbollsvärlden utifrån deras perspektiv och hur man egentligen uppnår sin fulla potential.

FPS Podcast är en intervjupodd som skapas i nära samarbete med Full Potential Strategy.