Avsnitt 26: Det stora ”mat och vin i kombination”-avsnittet

I avsnitt 26 tacklar Anna och Lina det högt efterfrågade ämnet mat och vin i kombination. Lär dig mer om hur matens grundsmaker påverkar vinet, om huruvida den perfekta kombinationen finns eller inte, hur du kan rädda en riktigt dålig matchning, våra egna do’s and dont’s och hur du kan laborera hemma för att lära dig mer – bland mycket annat! OBS! Denna pod innehåller information om alkohol och de produkter som nämns presenteras i samarbete med Tryffelsvinet. Åldersgräns 25 år.

Om Podcasten

Tryffelsvinet är din vän i vinvärlden. Genom vår nystartade podcast får du chansen att ställa de frågor som du inte tidigare vågat ställa om vin. Har du alltid undrat varför roséchampagne är dyrare än vanlig champagne? Varför man inte ska dricka torrt vin till glass? Hur det kommer sig att vissa är allergiska mot rött vin? Ingen fråga är för stor eller för liten! Mejla in din fråga och hur det kommer sig att du undrar över just detta till fraga@tryffelsvinet.se så kanske den kommer med i poden!