Avsnitt 28: Fråga vinmakaren – Sara Vezza på Josetta Saffirio

I avsnitt 28 slår vi oss ner tillsammans med en av våra mest älskade vinmakare; Sara Vezza på Josetta Saffirio. Hör Sara berätta den fascinerande historien om hur hon tog över gården som den 19-åring som inte kunde se skillnad på ett äppelträd och en vinranka till en av Barolos mest hyllade. Från 1000 flaskor om året till 120.000 har Sara – med miljön och sina medarbetare i fokus – lagt själ och hjärta i den går som henens familj startade för 5 generationer sedan. Här får du höra om drivkraften bakom! OBS! Denna pod innehåller information om alkohol och de produkter som nämns presenteras i samarbete med Tryffelsvinet. Åldersgräns 25 år.

Om Podcasten

Tryffelsvinet är din vän i vinvärlden. Genom vår nystartade podcast får du chansen att ställa de frågor som du inte tidigare vågat ställa om vin. Har du alltid undrat varför roséchampagne är dyrare än vanlig champagne? Varför man inte ska dricka torrt vin till glass? Hur det kommer sig att vissa är allergiska mot rött vin? Ingen fråga är för stor eller för liten! Mejla in din fråga och hur det kommer sig att du undrar över just detta till fraga@tryffelsvinet.se så kanske den kommer med i poden!