Avsnitt 32 – Säsongsavslutning: dekantera mera!

Det är dags för säsongsavslutning för podden och det firar vi med en riktig toppenfråga om dekantering. Vi djupdyker i vad som händer när man dekanterar och kommer med våra bästa tips om hur/när/varför och vilka verktyg man faktiskt behöver. Lär dig mer om tävlingsdekantering, dubbeldekantering, hinkdekantering och attackdekantering i detta trivsamma avsnitt där du möter Tryffelsvinets Anna, Emil och Lina.

Om Podcasten

Tryffelsvinet är din vän i vinvärlden. Genom vår nystartade podcast får du chansen att ställa de frågor som du inte tidigare vågat ställa om vin. Har du alltid undrat varför roséchampagne är dyrare än vanlig champagne? Varför man inte ska dricka torrt vin till glass? Hur det kommer sig att vissa är allergiska mot rött vin? Ingen fråga är för stor eller för liten! Mejla in din fråga och hur det kommer sig att du undrar över just detta till fraga@tryffelsvinet.se så kanske den kommer med i poden!