Avsnitt 15: Martin Sjöstrand om corona, Hörte och framtiden

Martin Sjöstrand driver Hörte Brygga och vinbaren Julie i Skåne tillsammans med hustrun Emma. Han har varit mycket engagerad i frågor som rör restaurangbranschen under coronakrisen och har ofta synts i diskussioner i sociala media. Martin berättar om hur han och Emma hanterar coronakrisen, varför han tycker det är viktigt att föra en offentlig debatt och vad han tror händer när krisen är över. Martin pratar också om hur de ser på öppningen av Hörte Brygga och vad han egentligen tycker om stockholmare som åker till Skåne under coronakrisen.

Om Podcasten

En nyhetspodd om krog, mat och dryck. Här kan du lyssna på samtal med allt från producenter till kockar, krögare, sommelierer och bagare. Bakom podden står Tove Oskarsson Henckel, utbildad journalist och sommelier som arbetat 10 år som chefredaktör på Gourmet. Det här är podden för dig som vill hänga med i allt som händer i krog-, mat- och dryckesbranschen.