Avsnitt 22 Petter Johansson aka Peppeflis

Petter Johansson hann bara börja sitt jobb som assisterande köksmästare på Kong Hans Kaelder i Köpenhamn innan Danmark stängde sina gränser och landets krogar hamnade i lockdown.  För Gastroradio berättar Petter om varför han har smeknamn som Flis och Wretman, om livet i lockdown, om när han var tvungen att lära sig ryska, om att göra en "walkout", varför han slutade på Frantzén och varför han en gång i tiden ville bli världens bästa kock.

Om Podcasten

En nyhetspodd om krog, mat och dryck. Här kan du lyssna på samtal med allt från producenter till kockar, krögare, sommelierer och bagare. Bakom podden står Tove Oskarsson Henckel, utbildad journalist och sommelier som arbetat 10 år som chefredaktör på Gourmet. Det här är podden för dig som vill hänga med i allt som händer i krog-, mat- och dryckesbranschen.