Avsnitt 36 Mathias Dahlgren om Oveseas by Mathias Dahlgren

Veckans gäst är Mathias Dahlgren, som driver bland annat Matbaren och Rutabaga på Grand Hôtel i Stockholm, och som nyligen lanserade Overseas by Mathias Dahlgren på lyxresorten Suneva Jani på Maldiverna. Mathias berättar om varför han vill satsa på en restaurang utomlands, vilka maldiviska råvaror som fascinerar honom mest, vilken maträtt som snabbt blivit en favorit och hur en plats påverkar människor smak.

Om Podcasten

En nyhetspodd om krog, mat och dryck. Här kan du lyssna på samtal med allt från producenter till kockar, krögare, sommelierer och bagare. Bakom podden står Tove Oskarsson Henckel, utbildad journalist och sommelier som arbetat 10 år som chefredaktör på Gourmet. Det här är podden för dig som vill hänga med i allt som händer i krog-, mat- och dryckesbranschen.