Avsnitt 37 Mathias Dahlgren Special

Veckans gäst är återigen Mathias Dahlgren. Vi träffades i somras för att prata om svensk gastronomi - då, nu och i framtiden. Resultatet blev en artikel i tidningen Gourmet. Nu släpper jag det nästan två timmar långa samtalet som ett specialavsnitt på Gastroradio där Mathias pratar om om tidningen Gourmet, svensk gastronomis utveckling, Tore Wretmans påverkan på gott och ont, hur det känns att bli ifrågasatt, Guide Michelin, framtidens måltid och mycket mer.  

Om Podcasten

En nyhetspodd om krog, mat och dryck. Här kan du lyssna på samtal med allt från producenter till kockar, krögare, sommelierer och bagare. Bakom podden står Tove Oskarsson Henckel, utbildad journalist och sommelier som arbetat 10 år som chefredaktör på Gourmet. Det här är podden för dig som vill hänga med i allt som händer i krog-, mat- och dryckesbranschen.