Avsnitt 46 Cathrine Everts

Cathrine Everts började arbeta i restaurangbranschen redan som 14 åring - och i dag är hon är General Manager på restaurang Aira i Stockholm. Vägen dit har varit fylld av mot- & medgångar, glädje och utmaningar. I Gastroradio berättar Cathrine om varför hon lockades av restaurangbranschen, att sväva mellan liv och död, Cathrines stiftelse, livet i Dubai, tiden på trestjärniga Jean-Georges i New York och varför hon återvände till Sverige. Dessutom avslöjar hon en liten hemlighet för sin kollega.

Om Podcasten

En nyhetspodd om krog, mat och dryck. Här kan du lyssna på samtal med allt från producenter till kockar, krögare, sommelierer och bagare. Bakom podden står Tove Oskarsson Henckel, utbildad journalist och sommelier som arbetat 10 år som chefredaktör på Gourmet. Det här är podden för dig som vill hänga med i allt som händer i krog-, mat- och dryckesbranschen.