Avsnitt 52 Jacob Holmström - Gastrologik

Veckans gäst är Jacob Holmström, som driver restaurang Gastrologik tillsammans med Anton Bjuhr. Restaurangen har två stjärnor i Guide Michelin och firar i år 10-årsjubileum. Jacob berättar om hur han och restaurangen utvecklats under åren. Han pratar också om sin bakgrund, hur det är att växa upp i ett restaurangkök. tiden i Paris, Guide Michelin, framtida mål, hur han tror att restaurangscenen kommer att förändras efter pandemin och nyrenoverade Ateljé Gastrologik som ligger före detta bakfickan Speceriets lokal. Dessutom måste Jacob svara på en del tuffa frågor i poddens återkommande inslag  - Antingen-Eller!

Om Podcasten

En nyhetspodd om krog, mat och dryck. Här kan du lyssna på samtal med allt från producenter till kockar, krögare, sommelierer och bagare. Bakom podden står Tove Oskarsson Henckel, utbildad journalist och sommelier som arbetat 10 år som chefredaktör på Gourmet. Det här är podden för dig som vill hänga med i allt som händer i krog-, mat- och dryckesbranschen.