Avsnitt 64 Mattias Kroon och Madrid Fusion

Mattias Kroon är mat- och krogskribent, som sedan sju år tillbaka bor i Paris. Nyligen hölls den första internationella matkongressen sedan pandemin slog till - nämligen Madrid Fusion i Spanien. För Gastroradio tar Mattias tempen på kongressen och funderar över framtidens fine dining. Han pratar om livet i Paris under lockdown och vad han mest ser fram emot nu när restriktionerna börjar släppa. Han berättar också om vilka krogar som påverkat honom under karriären, hur han ser på hållbarhet i restaurangbranschen och tänker kring råvaror som gåslever samt vad som gör honom imponerad!

Om Podcasten

En nyhetspodd om krog, mat och dryck. Här kan du lyssna på samtal med allt från producenter till kockar, krögare, sommelierer och bagare. Bakom podden står Tove Oskarsson Henckel, utbildad journalist och sommelier som arbetat 10 år som chefredaktör på Gourmet. Det här är podden för dig som vill hänga med i allt som händer i krog-, mat- och dryckesbranschen.