Stellagalans köksbord – Anna-Antonia Svedberg och Stefan Ekengren

Stellagalan i samarbete med Gastroradio.se. Stellagalan har hållit både prisgalor och jämställdhetsforum, och lanserade förra året också sina köksbordssamtal. Nu vill vi höra vad några av de ledande männen i restaurangvärlden har att säga om klimatet i branschen idag. I andra avsnittet möts Anna-Antonia Svedberg och Stefan Ekengren. Anna-Antonia Svedberg är kock och utbildad sommelier verksam i mat- och dryckesbranschen sedan 15 år. Har drivit Kafé Klavér på Södermalm i Stockholm och driver idag Birkagårdens kafé och soppkök med stort fokus på hållbarhet och vegetarisk/vegansk matlagning. Anna-Antonia är även ansvarig för Stellagalans jurygrupper och sköter vår löpande ekonomi. Hon och Stefan Ekengren, Hantverket, kommer att diskutera stämningen i köket ur perspektiv som kollegor - arbetskamrater emellan. Hur får man en skön jargongen. Hur arbetar man som kollega för en jämlikare arbetsplats och hur får man folk att backa varandra? Avsnittet är inspelat på Clarion Sign Hotel. Moderator: Tove Oskarsson Henckel.

Om Podcasten

En nyhetspodd om krog, mat och dryck. Här kan du lyssna på samtal med allt från producenter till kockar, krögare, sommelierer och bagare. Bakom podden står Tove Oskarsson Henckel, utbildad journalist och sommelier som arbetat 10 år som chefredaktör på Gourmet. Det här är podden för dig som vill hänga med i allt som händer i krog-, mat- och dryckesbranschen.