Musikpodden Gigbag

GIGBAG - program 14. En besökare från en annan dimension gästar programmet och Jari Hinshelwood får mycket förklarat. LYSSNA NU!

av Musikpodden Gigbag | Publicerades 2/20/2014

Den moderna musiken är en stjärnhimmel av stilar och sounds som under decenniernas lopp tillkommit, steg för steg, genom djärva, ovetande musiker och förts vidare. En rörlig skog av stafettpinnar som i varje stund utvecklar det förunderliga universum vi kallar musik. Vad ligger bakom varje steg? Varifrån kommer idéerna, milstolparna? Svaret är häpnadsväckande. Musik av Jimmy Högfeldt & Pyromantikerna, FSX, Holmes & Brus, August Rex.

Om Podcasten

Den primära, ultimata och helt oumbärliga musikshowen för band och artister i Vänersborg och Trollhättan. Gigbag har koll på banden, namnen, sounden och giggsen. Vi bjuder på exklusiva möten och intervjuer, låtar och senaste nytt på lokala musikfronten samt prasslet i vinrankan. Avsnitten är runt halvtimman i längd och serien produceras av Studiefrämjandet i Trollhättan och Vänersborg. Programledare är Jari Hinshelwood. Ansvarig utgivare: Cecilia Wahlgren.