79. "Vi har inte tid med dig och dina jävla frågor"

Emil Åreng och David Kringlund jonglerar drinkar och upplevelser på Drinkmässan 2023. De preppar järnet inför öppning dag 2 och med facit i hand kan vi konstatera att de hade sjukt mycket folk i sin monter som ville beställa häftiga cocktails. Vi pratar skum, självklart Negroni och sen fick jag smaka på en svensk Old Fashioned med Boge Bränneris Hallon som var 5 av 5 i betyg. Både Emil och David hyllar all hjälp runtom och den service som utställarna får. De peppar att få träffa alla människor och alla som brinner för cocktails. Högt tempo och mycket kärlek, häng med! TACK FÖR ATT DU LYSSNAR! instagram.com/emilareng Youtube Café Åreng instagram.com/davidkringlund Youtube David Kringlund davidkringlund.se ÅLDERSGRÄNS 20 ÅR. Gillar du Ginpodden blir jag glad om du prenumererar eller lämnar ett betyg :)Har du några tankar eller tips om innehållet i podden får du gärna skicka det till ginpodden@gmail.com. Programledare: Joacim LundinMusik: Magnus Johansson Följare?Instagram: @ginpoddenFacebook: @ginpodden www.ginpodden.se Ginpodden har inget samarbete med Systembolaget eller något av destillerierna. Jag vill på intet sätt uppmana till någon ohälsosam överkonsumtion av alkohol utan snarare få lyssnarna att dricka mindre, men bättre. Häng med på en resa i det svenska dryckesarvet!

Om Podcasten

Välkommen till Sveriges första renodlade podd om gin. Här möter du människorna bakom kopparpannorna, producenter och branschexperter för att ta reda på vad det är som gör svensk gin så framgångsrik. För tips, hiss och diss kan du mejla Jocke på ginpodden@gmail.com. TACK för att du lyssnar!