S01E02 - ORGIEFEST IN THE HAMPTONS

Förlåt för ljudet i förra avsnittet ljudet är lite bättre i detta avsnittet men inte perfekt (jag blir bättre för varje avsnitt)


I dagens avsnitt är ämnet "våga säga JA och tro på att allt löser sig" jag kommer berätta om top 5 sjukaste jag varit med om - en orgiefest i South Hamtons utanför New York.


Jag kommer även berätta om när jag jobbade som eventplanerare i Hollywood och ge er behind the scenes information kring dessa eventen.


Tusen tack för alla som lyssnar på avsnitten - lämna gärna en review för det är ni som får mig att fortsätta <3


Följ mig gärna på mina sociala medier:


YouTube: Alexandra Nord - Manifestaionsguiden


@Goaldiggerpodden

@Alexandranordd (min privata)

@alexfitenssdiaries (träning & hälsa)See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Om Podcasten

Goaldigger Podden är en podcast om att våga följa sina drömmar och mål, ge inspiration till en förändring eller motivation till att våga göra det där som man alltid har drömt om. Varje avsnitt belyser ett nytt ämne och hjälper dig att hitta ett mindset som kommer hjälpa dig att hitta din mening med livet.Kolla gärna även in min andra kanaler:Youtube: Alexandranord (manifestationsguiden)Glöm inte att följa mig på instagtam:@Goaldiggerpodden@Alexandranordd (min privata)@alexfitenssdiaries (träning & hälsa) Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.