S01E03 - SÅ FÅR DU ETT POSITIVARE MINDSET

I det här avsnittet berättar jag vad jag gör i Kosovo (som jag nämnde i förra avsnittet) vidare pratar jag om hur man kan få ett positivare mindset. Jag berättar hur jag rensat livet på vänner och instagram på negativitet och andra tips för och hur man attraherar positivitet och får ett positivare liv.


Jag berättar också om när Tyga skrev till mig på Instagram och om hur jag råkade stava fel på Solange Knowles namn i ett nyhetsbrev som gick ut till 1miljon användare och ville GÅ UNDER JORDEN men hur jag vände det till att bli någonting positivit.


Återigen tusen tack för alla som lyssnar på min podd - ni är guldvärda <3


Kom också ihåg att följa mig på andra kanaler:


@Alexandranordd

@alexfitnessdiaries (för fitness och hälsa)

@goaldiggerpodden (för positivitet och extramaterial)


MISSE INTE MIN YOUTUBE - MANIFESTATIONSGUIDEN - DÄR HJÄLPER JAG ER ATT NÅ ERA MÅL OCH DRÖMMAR OCH HJÄLPA ER ATT ÄNDRA ERT MINDSET!

https://www.youtube.com/watch?v=oOqIsbfmCxs&t=64sSee acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Om Podcasten

Goaldigger Podden är en podcast om att våga följa sina drömmar och mål, ge inspiration till en förändring eller motivation till att våga göra det där som man alltid har drömt om. Varje avsnitt belyser ett nytt ämne och hjälper dig att hitta ett mindset som kommer hjälpa dig att hitta din mening med livet.Kolla gärna även in min andra kanaler:Youtube: Alexandranord (manifestationsguiden)Glöm inte att följa mig på instagtam:@Goaldiggerpodden@Alexandranordd (min privata)@alexfitenssdiaries (träning & hälsa) Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.