S01E05 "KVINNANS KROPP ÄR INTE EN SYMBOL FÖR SEX"

I dagens avsnitt tar jag upp jämställdhet, feminism, den kvinnliga kroppen och lika värde. Jag går in på vad jag anser att feminism är och varför kvinnor är lika bidragande i problematiken som män är.


Jag blir såååå glad också om du vill lämna en positiv review. Ta en screenshot om du lämnar en positiv review och skicka till mig på instagram så delar jag mer än gärna din profil på min story (om ni vill) <3See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Om Podcasten

Goaldigger Podden är en podcast om att våga följa sina drömmar och mål, ge inspiration till en förändring eller motivation till att våga göra det där som man alltid har drömt om. Varje avsnitt belyser ett nytt ämne och hjälper dig att hitta ett mindset som kommer hjälpa dig att hitta din mening med livet.Kolla gärna även in min andra kanaler:Youtube: Alexandranord (manifestationsguiden)Glöm inte att följa mig på instagtam:@Goaldiggerpodden@Alexandranordd (min privata)@alexfitenssdiaries (träning & hälsa) Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.