S01E06 "DIN FRAMTID HÄNGER INTE PÅ DINA SLUTBETYG"

I dagens avsnitt delar jag med mig av mina kreativaste jobbansökningar - JA JAG SKICKADE EN FOTBOLLSSKO NÄR JAG SÖKTE JOBB. Jag delar även med mig om mina bästa tips för hur man pluggar till ett prov eller hur man ska tänka när man söker jobb eller skriver sitt CV.


Jag blir såååå glad också om du vill lämna en positiv review. Ta en screenshot om du lämnar en positiv review och skicka till mig på instagram så delar jag mer än gärna din profil på min story (om ni vill) <3


Följ mig gärna på mina sociala medier:

@YouTube: Alexandra Nord - Manifestaionsguiden

@Goaldiggerpodden

@Alexandranordd (min privata)

@alexfitenssdiaries (träning & hälsa)See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Om Podcasten

Goaldigger Podden är en podcast om att våga följa sina drömmar och mål, ge inspiration till en förändring eller motivation till att våga göra det där som man alltid har drömt om. Varje avsnitt belyser ett nytt ämne och hjälper dig att hitta ett mindset som kommer hjälpa dig att hitta din mening med livet.Kolla gärna även in min andra kanaler:Youtube: Alexandranord (manifestationsguiden)Glöm inte att följa mig på instagtam:@Goaldiggerpodden@Alexandranordd (min privata)@alexfitenssdiaries (träning & hälsa) Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.