S01E06 - När mordhot och näthat är en del av vardagen

Hej alla fina <3


Välkomna tillbaka till podden - förlåt för mitt lilla uppehåll, åkte på en spontan resa till Ibiza och Monaco (berättar mer om det i podden).


I dagens avsnitt kommer jag gå in på näthat, vilka näthatar? Varför näthatar folk? Vad skriver dom? Och vem bär egentligen ansvaret för näthatarna?


Missa inte heller min Manifestastionsguide på youtube som ytterligare tar upp viktiga saker för att utvecklas som människa och nå sina mål och drömmar: https://www.youtube.com/watch?v=x5HBnDMwThE&t=44s


Sociala medier:

Goaldiggerpodden (för extramaterial)

Alexandranordd (privat IG)

Alexfitnessdiaries (fitness och hälsa)See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Om Podcasten

Goaldigger Podden är en podcast om att våga följa sina drömmar och mål, ge inspiration till en förändring eller motivation till att våga göra det där som man alltid har drömt om. Varje avsnitt belyser ett nytt ämne och hjälper dig att hitta ett mindset som kommer hjälpa dig att hitta din mening med livet.Kolla gärna även in min andra kanaler:Youtube: Alexandranord (manifestationsguiden)Glöm inte att följa mig på instagtam:@Goaldiggerpodden@Alexandranordd (min privata)@alexfitenssdiaries (träning & hälsa) Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.