SO1E01 - VEM ÄR ALEXANDRA NORD


(ljudet kommer bli bättre till nästa avsnitt)


Hej och välkoman till avsnitt 1 av Goaldiggerpodden med Alexandra Nord. Jag är en 28-årig tjej som har hunnit med att bo flera år i USA och England och spelat fotboll på proffsnivå men också studerat till en kandidatexamen, varit med i diverse reality-program och jobbat för välkända företag.


Idag har jag idag startat 3 egna företag och är på en spännande resa mot ett av mina största livsmål och ni får i den här podden följa med på min resa. Podcasten handlar om att inspirera och motivera er till att våga gå er egen väg, följa era drömmar och uppnå era mål. Jag dela med mig av mina livserfarenheter för att inspirera och hjälpa er i livet. Jag delar med mig av mina bästa tips och mitt tankesätt som tagit mig dit jag är idag.


I avsnitt 1 kommer vi gå in på vem jag, vad som har tagit mig dit jag är och vart jag är påväg, varför jag startade denna podden och vad den kommer att handla om. Resten av er nya liv börjar här.


NYA AVSNITT VARJE SÖNDAG!


Kolla gärna även in min andra kanaler:


Youtube: Alexandranord (manifestationsguiden)


Glöm inte att följa mig på instagtam:

@Goaldiggerpodden

@Alexandranordd (min privata)

@alexfitenssdiaries (träning & hälsa)See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Om Podcasten

Goaldigger Podden är en podcast om att våga följa sina drömmar och mål, ge inspiration till en förändring eller motivation till att våga göra det där som man alltid har drömt om. Varje avsnitt belyser ett nytt ämne och hjälper dig att hitta ett mindset som kommer hjälpa dig att hitta din mening med livet.Kolla gärna även in min andra kanaler:Youtube: Alexandranord (manifestationsguiden)Glöm inte att följa mig på instagtam:@Goaldiggerpodden@Alexandranordd (min privata)@alexfitenssdiaries (träning & hälsa) Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.