SO1E05 - VAD ÄR VACKER ENERGI

I det här avsnittet tar jag upp olika typer av energier, vad är vacker energi och hur får man den? Vad är maskulin vs feminin energi och hur vet vi vilken energi vi har mest av?


Jag vill även passa på att säga att jag är så tacksam för alla er som lyssnar på min podd - ni är helt fantastiska <3


Lämna jättegärna en positiv review så att ni kan hjälpa mig att nå ut till fler människor och kanske kunna hjälpa andra!


Missa inte heller min Manifestastionsguide på youtube som ytterligare tar upp viktiga saker för att utvecklas som människa och nå sina mål och drömmar: https://www.youtube.com/watch?v=x5HBnDMwThE&t=44s


Sociala medier:

Goaldiggerpodden (för extramaterial)

Alexandranordd (privat IG)

Alexfitnessdiaries (fitness och hälsa)See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Om Podcasten

Goaldigger Podden är en podcast om att våga följa sina drömmar och mål, ge inspiration till en förändring eller motivation till att våga göra det där som man alltid har drömt om. Varje avsnitt belyser ett nytt ämne och hjälper dig att hitta ett mindset som kommer hjälpa dig att hitta din mening med livet.Kolla gärna även in min andra kanaler:Youtube: Alexandranord (manifestationsguiden)Glöm inte att följa mig på instagtam:@Goaldiggerpodden@Alexandranordd (min privata)@alexfitenssdiaries (träning & hälsa) Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.