Han kokar soppa på din zuccini

En självodlad cafémeny, champagniga grönsaker och snusande vovvar blir det i det fjärde avsnittet av Grönsakslandet. Bella Linde åker till Nynäshamn och träffar passionsfränden, tillika vinexperten Peter Streiffert. Hon lär sig en del om vinterskörd, samt vad som passar att dricka till festliga zuccinirätter. Under tiden drömmer Elin Unnes om ett växthus där hon kan låta alla sina vanliga och udda varianter av basilika frodas. Februari - det är en fråga om tålamod! Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Grönsakslandet produceras av Estrid Bengtsdotter

Om Podcasten

Bella Linde och Elin Unnes pratar om passionen för odling, om varför det är nödvändigt att odla och hur man kan få ut det mesta man behöver i grönsaksväg på en helt normal villatomt. Producent är Estrid Bengtsdotter. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Ulf Reneland