AVSNITT 118: MATGLÄDJE! ÄTA I SÄSONG – Hur kan du få mer näring och miljötänk?
Veckans gäst är Malin Landqvist, matkreatör och kokboksförfattare med ett hjärta som klappar lite extra för miljön. Genom att följa naturens gång, kan man äta mer lokalt, näringsrikt och hållbart. Men hur får man det att funka i en stressig vardag? Våra föräldrar och förfäder åt bara färskpotatis och jordgubbar på sommaren, inte mitt i vintern... När tappade vi detta självklara förhållningssätt, och hur kan vi tänka för att ta tillvara på rester på ett smartare sätt? Malin har inspirationen och knepen.Veckans planta är hjortron och du får ett recept på chia och anis, att ha till ostbrickan.En podcast producerad av: Maria Borelius, vetenskapsjournalist och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent, i samarbete med Acast. Klippare: Andreas Carlson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.