AVSNITT 180 – DEL 2: HEJ VILT! JAKTEN PÅ BRA KÖTT
Ett avsnitt där vi diskuterar och skrattar hej vilt! Maria berättar om när hon som gravid tv-reporter blev biten i skinkan – av en varg! Men framförallt pratar vi om vad vi kan vinna på att äta mera viltkött; näringsmässigt, smakmässigt och miljömässigt? Möt veckans gäster, kocken och krögaren Danyel Couet och yrkesjägaren Lubbe Garell, som tillsammans har skrivit boken "I magen på en jägare" (Mondial)."Vår önskan med den här boken är att fler upptäcker det fantastiska viltköttet. Med våra texter och recept vill vi ge människor en sundare, mer balanserad, och ja ... ärligare bild av viltet och jakten, som är det absolut bästa vi vet."PS. Missa inte del 1, uppsnacket där Maria och Carina pratade mer om köttätande i stort.En podcast producerad av: Maria Borelius, vetenskapsjournalist och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent, i samarbete med Acast. Klippare: Andreas Carlson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.