AVSNITT 192: ALLT OM MEDELHAVSMATENS HEMLIGHETER ...

Veckans gäster är vetenskapsjournalisten Henrik Ennart och matskribenten och hälsoföreläsaren Charlotte Fredriksson, som tillsammans har skrivit Den goda maten, som nyligen utsågs till Årets hälsobok 2023 (Årets Svenska Måltidslitteratur) av Måltidsakademin. Ett spännande poddsamtal där författarduon hjälper oss att zooma in den hemliga blå zonen Cilento i Italien och ger oss mer kunskap om hur medelhavskost och rätt livsstil kan vara nyckeln till friskt åldrande. En podcast producerad av: Maria Borelius, vetenskapsjournalist och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent, i samarbete med Acast. Klippare: Andreas Carlson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

I Hälsorevolutionen får du det senaste inom den internationella hälsoforskningen och antiinflammatorisk livsstil, speglat i de gamla beprövade hälsotraditioner som finns jorden runt. Mycket skratt, mycket kunskap, mycket inspiration. Det västerländska möter det österländska. Podden Hälsorevolutionen tar avstamp i Maria Borelius personliga, bästsäljande böcker om antiinflammatorisk livsstil (Hälsorevolutionen, Bliss och Förundran), men det är en pågående rörelse… Tillsammans med lyssnarna utforskar vi det nya hälsolandskapet med ett lika kritiskt som nyfiket öga. Vi har gäster som är forskare, läkare, entreprenörer, författare, kulturprofiler, vänner, kända, okända hälsoprofiler som är med och testar olika moment under resans gång. Och Maria delar generöst med sig av både egna misstag och framsteg.Vi som gör podden är Maria Borelius, vetenskapsjournalist, författare och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent. Vi brinner för att du ska känna dig ljusare, starkare, lugnare, gladare och få skina i just ditt liv. Din nya hälsoresa börjar nu! Kontakt: halsorevolutionenpodcast@gmail.com Följ oss gärna på Instagram: halsorevolutionen_podcast Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.