Avsnitt 28: MEALPLANNING – vägen till hälsosamma middagar och mer energi!
Gäster: Ulrika Davidsson, kokboksförfattare och kostrådgivare + Åsa Sjöblom Nordgren, entreprenör och ”mealpreppare”Hur kan vi minska stressen i mataffären och i köket och istället göra en superplan för hälsosamma middagar hela veckan? Och få mer tid, energi och pengar över på vägen? Vi zoomar in trenden med mealprepping. Sveriges skickligaste måltidsplanerare, kokboksförfattaren Ulrika Davidsson, som coachat tusentals människor till en bra kosthållning hjälper oss på vägen med massor av bra tips. Vi ringde också upp entreprenören Åsa Sjöblom Nordgren som lever ett hektiskt jobbliv som VD i Kalifornien, där "mealprepping" länge varit stort. Själv har hon mealpreppat sedan 1999 för att optimera sin energi och prestation varje dag. Dessutom: Veckans krydda lagerblad, inklusive härligt, kryddigt recept.En podcast producerad av: Maria Borelius, vetenskapsjournalist och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent, i samarbete med Acast. Klippare: Andreas Carlson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.