8. Specialkost, veganburgare med bacon utan Pinot Gris tack!

Specialkost är ett alltid lika hett ämne. Därför ägnar vi hela detta avsnitt till att debattera flexiveganer, stockholms vegeterianer och andra specialkostkrävande individer och deras bravader i restaurangmiljö. Kan du inte få nog av alla roliga historier, eller har du någon rolig historia att dela med dig av? Gå in på våra sociala medier och gör din röst hörd!Facebook: Hänt På RestaurangInstagram: RestauranglivMedverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, DJ Hångel, Jens Frithiofsson For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.