9. Pengar, vaskare och fetaste dricksen

I veckans avsnitt pratar vi om branschens framsida: pengar! Fetaste dricksen, moralen kring vaskande av champagne, olika sätt att kasta en tia på Charlie och mycket mer!Kan du inte få nog av alla roligheter eller har du något vill att vi ska ta upp i podden? Gå in på våra sociala medier och dela med dig!Facebook: Hänt På RestaurangInstagram: RestauranglivMedverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, DJ Hångel, Jens Frithiofsson For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.