107. En kanna Seabreeze

Häng med när HPR bjuder på middag! Menyn ser ut som följande:Amuse: Canapeer med en kanna SeabreezeFörrätt: Dubbel MargaritaVarmrätt: Moules Marinieres med Tonic WineSmaklig spis!Tack ni som skickat in veckans historier: Linda, Joakim Staffsén, Lotta Lindskog, Viktor Söder Magnusson, Raven Angelica Dahlström, Sandra Johansson, Daniel Burton, Erika Karlsson, Elin Holte, Emmelie Isberg.Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier!Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Jens FrithiofssonKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: RestauranglivMusik:Henrik Olsen - HPR ThemeIan Van Dahl - Castles In The SkySash! - EcuadorFar & Son - Dubbel Margarita Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.