11. Vissla på servitören, drogtest och andra känslomässiga minfält

I säsongens sista avsnitt berättar vi om snabbt replikerande gäster och barpersonal som i olika situationer lyckats få in en riktig 10-poängare till svar-på-tal. Vi tar även upp den allra första historien som skickades in till våran Facebook-sida - Barbacken Greger missuppfattar "tappa en öl".Kan du inte få nog av alla tokigheter vi tar upp eller känner att du har en bra historia du vill dela med dig av så är du välkommen att gå in på våra sociala medier och göra din röst hörd!Facebook: Hänt På restaurangInstagram: RestauranglivFred, kärlek & FernetMedverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, DJ Hångel, Jens Frithjofsson For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.