116. Längst upp i näringskedjan, längs ner på shitlisten

Ännu en gång gräver vi djupt ner i godispåsen när vi kör pyttipanna på Hänt På Restaurang-podden! Vi läser upp historier från tidigare teman som vi aldrig hann med, bland annat den hjärtevärmande historien om världens bästa stamgäst, hur man gör när man låst sig ute helt naken i en hotellkorridor och så ventilerar vi varför vi (hittills) inte har dedikerat ett helt avsnitt åt bokningspersonal.Tack ni som skicka in veckans historier: Beatrice Audaud, Michelle, Alba Baghera, Ulrika Aastrup Berg, Therese Larsson, Awesome Nilsson, Jasmin, Rickard P Stumm och Andreas Tjäder Tjäderkvist.Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier!Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Jens FrithiofssonKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: RestauranglivMusik:Henrik Olsen - HPR ThemeMarvin Gaye - Let’s Get It On Bengt Palmers - Med Suntrip Mot Solen Polisskolan Soundtrack - El Bimbo Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.