118. Kockjävlar

Äntligen är det dags för restaurangens hjärta att komma till tals när vi dedikerar ett helt avsnitt åt kockar! Sveriges alla kockar har skickat in historier och det blir hantering av gjutjärnspannor, hur man kör en welldone wagyustek i micron och inte mindre än två quizar på temat mat! Häng med in i köket med oss. Pling pling, mat i luckan!Tack ni som skickat in veckans historier: Kim Känglund, Linnea Ros Hedberg, Daniel Sjölin, Felix Rosenlund, Ronny Lindberg och Dennis Bock.Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier!Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Jens FrithiofssonKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: RestauranglivMusik:Henrik Olsen - HPR ThemeHerreys - Diggi-Loo Diggi-LeyFat Boy Slim - Weapon Of Choice Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.