119. Bästa låten att plocka mynta till

Spetsa era öron för det är dags att prata om musik på krogen! Ska det vara helt tyst i matsalen eller någon bakgrundsmusik? Frågan delar oss i kanske det hetsigaste avsnittet på länge! Det blir brandlarmstechno, finsk gubbrock och så försöker Charlie övertyga hela Sverige att han har världens sämsta musiksmak. Kommer han lyckas?Tack alla ni som skickat in veckans historier: Hampus Schulström, Anders Sundberg, Viktor Jansson och Caroline Matchenko.Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier!Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Jens FrithiofssonKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: RestauranglivMusik:Henrik Olsen - HPR ThemeBruce Springsteen - Jungle Land Mötley Crue - Kickstart My HeartRoxette - The Look Eric Prydz - Opus Floppy Lolly - Drunken Lullabies Diana King - Shy Guy John Mayer - Free Falling Mando Diao - Strövtåg I Hembygden Gillian Hills - Zou Bisou Bisou Bill Ray Cyrus - Achy Breaky Heart Nordman - Be Mig E-Type - Free Like A Falling Demon Timotej - Vild Armin Van Buuren - Great Spirit Baltimora - Tarzan Boy Hurricanes - It Ain’t What You Do SKUMPA - Alla vill va som skumpa Git Tanz - Het Som En Hotshot Richard Cheese - WAP Thomas Järvheden - Pappas Pung Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.