123. Svinfull på krogen

Vi tänkte att det kunde vara en kul idé att prata om när folk är riktigt riktigt fulla. Såhär i efterhand var det en rätt dum idé ändå. Vi går långt över gränsen flera gånger och var nästan på väg att skrota hela avsnittet. Men här är det. Lyssna på egen risk.Tack ni som skickad in veckans historier: Olof Anbrouisios, David Cederkvist, Viktor Börjesson, Cecilia Elisabeth Eriksson, Jörgen Saldert, Agneta Norlander, Anders "Tabasco" Gustavsson och Anders Persson.Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier!Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Jens FrithiofssonKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: RestauranglivMusik:Henrik Olsen - HPR ThemeGemini - Mio Min Mio M.A Numminen - Som En Gummiboll Kommer Jag Tillbacks Till DigSponsor / Anonnsering:sponsor@hantparestaurang.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.