126. Steffe Starkbiras bästa brunpubar

Patrik Tapper är tillbaka med oss i studion när vi tacklar ämnet "Katastrofer"! Det blir restauranger som brinner upp, restauranger som äts upp av havet, den nya heta trenden kalamari-burgare, Steffe Starkbiras bästa brunpubar i Köpenhamn och så pratar Charlie om hur allt var bättre förr.Tack alla ni som skickad in veckans historier: Ulf S Aspengren, Eva Runesvärd, Emelie Hudatski, Filip Gleisner, Deni Aganovic, Robert Lindström (extra historia på Patreon), Nelly Serenader Östlund, Henrik Johansson och Sandra Källström!Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier!Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Patrik TapperKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv / TikTok: Hänt På RestaurangMusik:Henrik Olsen - HPR ThemeSponsor / Anonnsering:sponsor@hantparestaurang.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.