136. Tartar är Råbiff

Vi dyker ner i gamla favorittemat ”Orimliga Klagomål” och läser upp massor av historier där folk har klagat på de konstigaste sakerna i restaurangvärlden! Är det riktig oxfilé i oxfilépastan på lunchen? Hur många promille kan man ha i blodet och samtidigt beställa mer öl? Och framförallt, är det verkligen rimligt ta fram ett dragspel och stämma upp i allsång under middagen?Tack till er som skickat in veckans historier: Rikard Gunnarsson, Mathias Mathiesen, David Cederqvist, Olov Ambrosius Persson, Axel Svebring, Camilla Baross ,Joel Peterson, Gabriel Karlsson ( Extra på Patreon), Caroline Mattsson och Nina LaghGlöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier och om du lyssnar via Spotify kan även delta i våra olika omröstningar. Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Sarah Mansouri, Henrik Olsen, Jens FrithiofssonKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv / TikTok: Hänt På RestaurangMusik:Henrik Olsen - HPR ThemeMaila in din egen historia till: jesper@hantparestaurang.seSponsor / Annonsering: sponsor@hantparestaurang.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.