137. Du borde testa att le lite mer

Dubbelmacka i Hänt På Restaurang-podden när vi diskuterar hovmästare och kallskänkor! Det blir en kavalkad av 17-åriga hovmästare, pannkakor med ost och choklad, konsten att le lite mer och att den legendariska förrätten "sandvikare" borde göra återkomst i den svenska gastronomin!Tack ni som har skickat in veckans historier: Sara Fors, Elli, Daniel Andersson, Paolo Diez, Joel Viklund (extra på Patreon), Tobias Eklund (extra på Patreon), Mats Ödman, Fanny och Calle Sandberg.Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier och om du lyssnar via Spotify kan även delta i våra olika omröstningar. Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Jens FrithiofssonKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv / TikTok: Hänt På RestaurangMusik:Henrik Olsen - HPR ThemeFreddy Kalas - Hey HoBill Conti - Going The DistanceMaila in din egen historia till: jesper@hantparestaurang.seSponsor / Annonsering: sponsor@hantparestaurang.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.