139. Mise en placen som räckte i 110 år

Det fräser ordentligt i pannan när vi blandar friskt från olika ämnen! Ingredienserna i veckans pytt i panna inkluderar bland annat fulla norrmän som klättrar över staket, hur man kommer in på coola technoklubbar i Berlin och storkoket som räckte till lunch i 110 år!Tack till alla er som skickat in veckans historier: Nordkvist, Alexis Svedberg, Smakprofilen, Martin Lans, Birk Öhlund (veckans fail), Gustav H, Linnea "Nea" Svensson, Therese Belinda Stenhaug och Magnus Johnsson.Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier och om du lyssnar via Spotify kan även delta i våra olika omröstningar. Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Jens FrithiofssonKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv / TikTok: Hänt På RestaurangMusik:Henrik Olsen - HPR ThemeBill Conti - Going The DistanceMaila in din egen historia till: jesper@hantparestaurang.seSponsor / Annonsering: sponsor@hantparestaurang.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.