141. High risk, no reward

I veckans avsnitt tacklar vi återigen ämnet personaltabbar! Vi försöker slå rekordet i antal upplästa stories så det går i rasande fart när vi berättar om kockar som kokat pommes i plast, de svårförstådda danskarna från Skåne och det faktum att det verkar som att halva Sveriges befolkning har tappat något på någon i en restaurangmiljö men hittills bara en som tappat en öl på Sveriges statsminister.Tack ni som skickat in veckans historier: Jens Faltenberg, Puma Rebecka Grane, Felicia Roman, Richard Näslin, Alexandar Lasrevsk,i Markus Johnsson, Linda Erlenhov, Laurichi Balaurichi, Kenneth Norlin (Extra på Patreon), Erik Liljedahl (Extra på Patreon), Olivia Jansson, Agnes, Linn Suhonen Fromm, Klara Braneby, Jörgen Saldert och Glenn Widén.Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier och om du lyssnar via Spotify kan även delta i våra olika omröstningar. Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Jens FrithiofssonKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv / TikTok: Hänt På RestaurangMusik:Henrik Olsen - HPR ThemeMaila in din egen historia till: jesper@hantparestaurang.seSponsor / Annonsering: sponsor@hantparestaurang.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.