143. Ich habe angst

Äntligen är det Jens tid att glänsa när vi pratar gästens perspektiv på krogen! Hur reagerar man när servitören petar ner ett finger i ens potatismos framför en? Hur bevisar man för servisen att man inte smugglat undan mat i en food challenge? Och vad gör man när man blir jagad av två galna kockar på den grekiska landsbygden för att man smitit från notan? Allt det här och mycket mer svarar vi på i veckans avsnitt!Tack alla ni som skickat in veckans historier: Annika Lindau, Michaela Rosin Neumaier, Jörgen Saldert, Anders ”Tabasco” Gustavsson, Annika Lindgren, Tess Stensson (extra på Patreon), Carl och Helena Jansson!Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier och om du lyssnar via Spotify kan även delta i våra olika omröstningar. Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Jens FrithiofssonKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv / TikTok: Hänt På RestaurangMusik:Henrik Olsen - HPR ThemeEddie Meduza - Volvo Alex Ball - My Computer Is a 50’s Orchestra Anne-Lie Rydé - En Så’n KarlMaila in din egen historia till: jesper@hantparestaurang.seSponsor / Annonsering: sponsor@hantparestaurang.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.