144. Majsmjöl på personaltoaletten

Kavalkad av lifehacks i restaurangbranschen står på schemat i veckans avsnitt! Massor utav handfasta tips såsom att använda diskmaskinen som sous vide, köra whiskey sour i sifonen, muta dörrvakten med tårta och en snabbkurs i hur man applicerar majsmjöl. Stort tack till Sara som vikarierar för Jens i veckans avsnitt!Tack ni som skickat in veckans historier: Elin, Filip Frändeland och Axel Svebring!Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier och om du lyssnar via Spotify kan även delta i våra olika omröstningar. Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Sara von KrusenstiernaKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv / TikTok: Hänt På RestaurangMusik:Henrik Olsen - HPR ThemeLou Reed - East BoundAlex Ball - My Computer Is a 50’s OrchestraMaila in din egen historia till: jesper@hantparestaurang.seSponsor / Annonsering: sponsor@hantparestaurang.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.