147. Köksekonomi eller miljöbrott?

Den här veckan pratar vi om snåla krögare! Det blir obetald arbetstid, återanvänd pizzasallad, diskmaskiner med brunt vatten och den eviga frågan om det egentligen är OK att diska sugrör.VARNING: Om man har lite bakterieskräck så kan det här avsnittet vara aningens utmanande. Men om man tar sig igenom hela avsnittet får man reda på hur det kan kännas på den smutsiga sidan om bardisken. Välkomna!Tack ni som skickade in veckans historier: Åza Lund Jonasson, Jessica, Sofia Stenros, Daniel, Jörgen Saldert (extra på Patreon), Alex Gustavsson (extra på Patreon), Hanna Björk, Jörgen Saldert och Anna-Karin Ahl.Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier och om du lyssnar via Spotify kan även delta i våra olika omröstningar. Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Mikael VestlundKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv / TikTok: Hänt På RestaurangMusik:Henrik Olsen - HPR ThemeDonna Summer - On The RadioC&C Music Factory - Things That Make You Go HmmMaila in din egen historia till: jesper@hantparestaurang.seSponsor / Annonsering: sponsor@hantparestaurang.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.