151. Två vita och en brun
Nostalgi i Hänt På Restaurang-podden när vi pratar om krogkultur från förr i tiden! Vi pratar bland annat om all sorters godisshots från 90-talet, askkoppar i servisförklödet, konjak som tillbehör till råbiff och Leif Mannerströms svala inställning till prickig korv.Tack till er som skickat in veckans historier: Lars Olof Sjöström, Jörgen Saldert, Lotta Lindskog och Isabelle Eggers.Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier och om du lyssnar via Spotify kan även delta i våra olika omröstningar. Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Jens FrithiofssonKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv / TikTok: Hänt På RestaurangMusik:Henrik Olsen - HPR ThemeSesame Street - Mahna MahnaTechnotronic - Pump Up The JamHuey Lewis & the News - power Of LoveHerb Alpert - Spanish FleaMaila in din egen historia till: jesper@hantparestaurang.seSponsor / Annonsering: sponsor@hantparestaurang.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.