173. Smör är lösningen till allt

När allt går åt helvete gäller det att vara snabb på fötterna, veckans avsnitt handlar om nödlösningar! Bland annat löser vi hur man räddar en kapsejsad båt, frågan om det går att dricka köksvinet och hur man lagar sina arbetsskor med gaffatejp.Tack alla ni som skickat in veckans historier: Kristoffer, Emma Halvardsson, Tabasco Gustavsson, Henke Soulforge Pettersson (Extra på Patreon), Sara Forss, Emilie Svanholm, Thomas Björling och Viktor Börjesson.Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier och om du lyssnar via Spotify kan även delta i våra olika omröstningar. Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Jens FrithiofssonKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv / TikTok: Hänt På RestaurangMaila in din egen historia till: jesper@hantparestaurang.seSponsor / Annonsering: sponsor@hantparestaurang.seMusik:Henrik Olsen - HPR ThemeCarola - GloriaJimmy Eat World - The MiddleHarry Styles - Watermelon SugarElton John - Can you Feel The Love TonightNatasha Bedingfield - Pocketful of sunshineTLC - WaterfallsThird Eye Blind - Semi-Charmed LifeLjud från:SF - Sällskapsresan II SnowrollerSF - Varning för Jönssonligan Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.