174. Biff b*gen John

I veckans avsnitt pratar vi om felhörningar och missuppfattningar! Det blir snack om vad som egentligen gick åt helvete när bandet U2 var gäster på en svensk restaurang, vilken som är världens mest överskattade ost och bra lifehacks angående kex.Tack alla ni som skickat in veckans historier: Mikael Lindqvist, Fredrik Skander, Natalie, Paolo Diez, Maja och Martina Jansson.Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier och om du lyssnar via Spotify kan även delta i våra olika omröstningar. Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Jens FrithiofssonKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv / TikTok: Hänt På RestaurangMaila in din egen historia till: jesper@hantparestaurang.seSponsor / Annonsering: sponsor@hantparestaurang.seMusik:Henrik Olsen - HPR ThemeJet - Are You Gonna Be My GirlU2 - Still haven’t Found What I’m Looking ForKorslagda Kukar - Check På DenTomas Ledin - En Del Av Mitt Hjärta24kGoldn - MoodBruno Mars - 24k MagicTomas Ledin - Hon gör allt för att göra mig lyckligOlly Murs - Dance With Me TonightPeps Blodsband - Hög StandardDe Vet Du - Swag I SkogenLMFAO - Shots ft Lil JonLjud från: SF - Sällskapsresan II SnowrollerSF - Varning för Jönssonligan Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.