175. Pappabattles vid grillen

Vi fortsätter prata missuppfattningar i ett ganska nytt avsnitt! Bland annat tar vi upp den briljanta idén att låta olika pappor grilla sitt eget kött vid grillen, vad som händer om chefen drar iväg när ett stort event slutar och lämnar de arbetande ungdomarna ensamma med spriten som är kvar och så bestämmer vi en gång för alla vilken som är sommarens drink 2024!Tack alla ni som skickat in veckans historier: Jörgen Saldert, Emma Tyberg, Tarzan, Sofia, Mattias i Mariefred, Robert Lindström och Simon.Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier och om du lyssnar via Spotify kan även delta i våra olika omröstningar. Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Jens FrithiofssonKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv / TikTok: Hänt På RestaurangMaila in din egen historia till: jesper@hantparestaurang.seSponsor / Annonsering: sponsor@hantparestaurang.seMusik:Henrik Olsen - HPR ThemeBrand New Heavies - Dream Come TrueEek-a-Mouse - Ganja SmugglingEric Prydz - Call On MeLjud från: MTV - Beavies & Butthead Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.