179. Hur smakade maten i förhållande till skattetrycket?

Vilket är det bästa sättet som servitris att fråga om maten smakar bra? Vad var egentligen historiens sämsta arbetskläder? Och vad var det egentligen som hände när Rednex producent blev utslängd från en trestjärnig restaurang i Bryssel? Alla svar får du i det senaste avsnittet av Hänt På Restaurang-podden, Sveriges största restaurangpodd!Tack alla ni som skickat in veckans historier: Viktor Börjesson, Olivia, Mikaela och Birk ÖhlundGlöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier och om du lyssnar via Spotify kan även delta i våra olika omröstningar. Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Jens FrithiofssonKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: https://www.patreon.com/HantparestaurangFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv / TikTok: Hänt På RestaurangMaila in din egen historia till: jesper@hantparestaurang.seSponsor / Annonsering: sponsor@hantparestaurang.seMusik:Henrik Olsen - HPR ThemeBee Gees - Jive Talkin´Familjen - Det Var Jag Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.